Vi hjælper dig

Slip din daglige stress over mad og dine bekymringer omkring vægttab og kropshad. Få kontrollen tilbage over dit eget liv og gør noget godt for dig selv.
Invester i dig selv

ER COACHING NOGET FOR DIG?

Coaching er for dig der bøvler med livet. Det er for dig der gerne vil gøre noget godt for dig selv. 

Har du tidligere været fanget i den ene kur efter den anden?
Har du oplevet at en slankekur faktisk virker, fordi du taber dig?
Men står du alligevel tilbage og har taget det hele på igen?
Bruger du meget tid og energi på at tænke på mad?
Synes du det er svært at komme igang med nye vaner?
Har du generelt meget tankemylder og bekymringer i din hverdag?
Føler du dig stresset?
Er du ked af hvordan du ser ud?
Har du brugt det meste af dit voksne liv på at være uvenner med din krop?
Kunne du godt tænke dig at blive gode venner med den igen, slutte fred med den og opnå større kropsro?
Vil du gerne tabe dig, men på en selvkærlig og vedvarende måde?
Vil du gerne have hjælp til at opbygge nye vaner, som du faktisk kan holde?
Kunne du tænke dig at arbejde med mad på en mere rolig og afslappet måde, der ikke er fyldt med regler og restriktioner?

Kunne du svare ja til blot et enkelt eller flere af overstående spørgsmål – så står vi klar til at hjælpe dig❤️

HVILKE REDSKABER BRUGER VI?

KOGNITIV KOSTVEJLEDNING

Med kognitiv kostvejledning får du hjælp til at få et mere afslappet forhold til mad. Vi arbejder væk fra kostplaner og diæter og lærer dig i stedet at spise rigtig mad, som du nyder. Du lærer at tage kontrollen tilbage. Vi arbejder med overspisning og de triggere der ligger bag. Du må gerne have et ønske om vægttab, men jeg anbefaler altid at få madro først. 

METAKOGNITIV TERAPI

Metakognitiv coaching er en terapiform, hvor vi arbejder med strategier til at håndtere dine tanker. Det anvendes til at slippe mental mistrivsel, og i stedet lære dig, at genvinde kontrollen over din tænkning ved hjælp af nye håndteringsstrategier.

Målet er at gøre dig i stand til selv, at vælge hvilke negative tanker/bekymringer, som du vil bruge energi på og hvilke du kan slippe.

VANECOACHING

Vanecoaching er en coaching form, hvor du får kontrol og selvbestemmelse over dit forløb. Vi arbejder i fællesskab på at opbygge nye vaner og finder sammen ud af hvad der forhindrer dig i at komme i mål med dine vaner. Vi arbejder nysgerrigt og lærer dig bedre at kende og fjerner al skyld og skam. Vi ligger en plan og giver dig de bedste forudsætninger for at få succes med dine nye vaner.

Hvordan ser et forløb ud?

Hver enkelt forløb skræddersyes til lige netop din problemstilling. Vi starter med en indledende samtale, (pr telefon eller i Improve) hvor vi i fællesskab finder ud af hvordan et forløb vil være for dig. De fleste forløb, er en naturlig blanding er forskellige coaching former og værktøjer.

Et forløb varer typisk 5-10 sessioner + eventuelle opfølgningssessioner.

Sessionerne er oftest fordelt med 14 dage – 4 ugers mellemrum.

PR SESSION

900 kr.

10 KLIP

8.350 kr.

DET MED SMÅT…

Tilmeld og betaling: Du tilmelder dig efter vores indledende samtale, hvor vi sammen sammensætter dit forløb. Sessionerne aftaler vi fra gang til gang, da det vil variere hvor lang tid der skal gå imellem. Betaling kan både laves som ratebetaling, eller du kan betale den samlede pakke med det samme. Sessionerne refunderes ikke efter køb, men de udløber til gengæld heller ikke.

Varighed: En session varer 45-55 min.

Fysisk/online: Du har både mulighed for at have et fysisk forløb i Improve, samt et online forløb over google meet.

Aflysningsprocedure: Vi har en 24 timers aflysningsprocedure. Dvs melder du afbud under 24 timer til din session, trækker vi klippet.

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.