Personlig træning

Vi tilbyder personlig træning med forløb, der er 100% skræddersyet efter dine behov.
Book en personlig samtale

Nå dine personlige mål med
Personlig træning

En stor ændring starter med et lille skridt.
Vores team står klar til at lave en plan, som er tilpasset dig og dine mål. Det er vigtigt for os, at du bliver matchet op med den rette træner, der passer til dine mål og din personlighed. Vi hjælper dig godt igang med at skabe gode træningsvaner og giver dig mere overskud i din hverdag.

Anja Thy

PERSONLIG TRÆNER, GRAVIDITETS- OG EFTERFØDSELSTRÆNER & VANE, OVERSPISNINGS- OG META MIND COACH.
Anja er ejer af Improve Studio og har med sine 9 års erfaring i sundhedsbranchen en kæmpe værktøjskasse af redskaber til at hjælpe dig.  Anja sætter fokus på, at møde hendes klienter der hvor de er. Hun har speciale i, at arbejde med kvinder, der gerne vil opnå madro, og arbejde med vaner. Hun har stor succes med, at gøre træning og aktivitet i hverdagen sjov og anderledes. For Anja er det vigtigt at hjælpe hendes klienter med at blive stærkere, samt kunne inspirere til at opnå større træningsglæde. #detskalværesjovtattræne! 

Søren Tækker

PERSONLIG TRÆNER, GRAVIDITETS- OG EFTERFØDSELSTRÆNER, METAMIND- OG VANECOACH, UNDERVISER I SELVFORSVAR.
Søren er uddannet personlig træner i USA tilbage i år 2014.
Han kombinerer sin 8 års erfaring inden for personlig træning, viden og praktiske forståelse af styrke- og konditionstræning, der resulterer i højt tempo og energisk og sjov træning. Han motiverer og udfordrer dig – alt sammen for at træne din udholdenhed, balance og koordinering. Træningen er altid tilpasset efter dine ønsker og behov. Han prøver at holde sig ajour med den nyeste viden indenfor træning, smertevidenskab og kost, der giver dig de bedste forudsætninger for din træning. 

Thit Isabel Larsen

PERSONLIG TRÆNER, GRAVIDITETS- OG EFTERFØDSELSTRÆNER & YOGA INSTRUKTØR
Thit er fuld af power, har et åbent sind og begge fødder solidt plantet i jorden. Hendes tilgang til træning er legende og kreativ, det skal være sjovt og motiverende samtidig med der kommer sved på panden. Thit har erfaring med flere sportsgrene; såsom crossfit, gymnastik, orienteringsløb og yoga. Thit´s mål som personlig træner, er at skabe trygge rammer og træningsglæde, så du kan rykke dig både mentalt og fysisk. Uanset om du er begynder eller erfaren indenfor træning.

Anita Janette

PERSONLIG TRÆNER, GRAVIDITETS- OG EFTERFØDSELS TRÆNER, KOSTVEJLEDER & VANE- OG OVERSPISNINGSCOACH
Anita er en hjertevarm og empatisk træner og coach, med en masse erfaring og redskaber i bagagen. 
Hun har selv været igennem et større vægttab og har derved egen erfaring med de problematikker, som hører med sådan en rejse, men også gennem sit arbejde de sidste 4 år. Hendes store passion og kærlighed til mennesker, gør at hun elsker at dele ud af sine erfaringer, lære fra sig og sørger for at møde dig, præcis hvor du er.

Emil Funch Simonsen

PERSONLIG TRÆNER
Emil elsker at nørde med træning og skabe gode relationer. Hans ønske er altid at give hans egne træningserfaringer videre til sine klienter – og alle andre der ellers vil høre på hans ”nørderi” – fordi træning og bevægelse er for ham mere end bare en flad mave eller store overarme; det er livskvalitet, overskud og selvværd.

INDIVIDUELLE SESSIONER

Individuelle sessioner med en personlig træner

fra 754 kr./timen

SESSIONER MED OP TIL 4 PERSONER

Ugentlige sessioner med personlig træner i gruppe

fra 1.011 kr./session

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.