Smerteterapi

Dine smerter kan være en forhindring for at leve et vellevet liv. Få din livskvalitet tilbage med en nærværende, evidensbaseret og coachende tilgang.
Book en personlig samtale

BLIV SMERTEFRI

Der er ingen, der ønsker at føle sig begrænset i deres hverdag. Men derimod at føle sig selvhjulpen og fri til at gøre de ting, der har værdi for os. Hos Improve bliver du mødt af vores smerteterapeut Simon, der tilrettelægger et forløb med udgangspunkt i dine fysiologiske og mentale behov, og hvad DU ønsker at opnå med behandlingen.

HVORDAN? MODERNE SMERTEBEHANDLING

Behandling af langvarige eller tilbagevendende smerter kræver mere end blot smertelindring.

Smerterne kan behandles.
Moderne smertebehandling adskiller sig væsentligt fra traditionel behandling på mange områder. Smerter er påvirket af mange forskellige mekanismer og kan ændres derigennem. 

Frygt og bekymring samt en ofte stor uvished omkring smerterne fører ofte til undgåelse af bevægelser af det smerteramte område, hvilket ofte er en ond spiral.

Spiralen skal brydes, så du kan få kontrol over smerterne.

Kroppen og nervesystemet kan tilpasse sig, hvilket betyder at langvarige og kroniske smerter kan behandles effektivt.

Book en konsultation

Book tid til din første konsultation ved vores fysioterapeut og kom et skridt nærmere en smertefri hverdag.

Priser for smerteterapi

Pr session

900 kr./timen

900kr pr session

10 sessioner

8.500 kr./timen

850kr pr session

Mød vores smerteterapeut

Simon Thor Larsen

Fysio- og smerteterapeut ved Improve 
Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach.
Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU.

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve et bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. 

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Tilskud på 133kr til første konsultation, efterfølgende 88kr.

Læs mere om tilskuddet

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.