Metakognitiv coaching

...til dig, som kæmper med mental mistrivsel og tankemylder, som fx stress, madstress, spiseforstyrrelser, depression, angst eller andet bøvl i livet.
Book en uforpligtende samtale

Med speciale i spiseforstyrret adfærd

Metakognitiv coaching

METAKOGNITIV COACHING

Hvad er det?

Mental mistrivsel er en tilstand, hvor overtænkning bruges som strategi til at håndtere negative tanker.  Metakognitiv coaching anvendes til at slippe mental mistrivsel, og i stedet lære dig, at genvinde kontrollen over din tænkning ved hjælp af nye håndteringsstrategier.

Målet er at gøre dig i stand til selv, at vælge hvilke negative tanker/bekymringer, som du vil bruge energi på.

Vi har 70.000 tanker dagligt.

Hvad de 70.000 tanker omhandler kan vi ikke styre, men vi kan styre hvilke tanker, vi lader passere uden at give energi, og hvilke tanker vi hopper med på og giver energi, og dermed lader påvirke humør, følelser og overskud.

Det forholder sig nemlig således, at for at en tanke kan påvirke dig negativt (eller positivt) skal du hoppe med på tanken.

LÆRING

Hvorfor vælge et forløb

Gennem metakognitiv coaching lærer du selv at vælge, om du vil lade negative eller på anden måde ubehagelige tanker påvirke dig.

Metakognitiv coaching er særdels effektiv hvorfor et forløb typisk kun strækker sig over 5-7 sessioner, såfremt du laver din daglige mentale styrketræning.

Derfor skal du også udover vores sessioner sammen være klar på at afsætte 10-15 min dagligt til hjemmeopgaver.

KAN TILPASSES DIG

Hvordan foregår et forløb?

  • Køb: 5-7 klip til 55 mins vejledning
  • Løbende skriftlig opfølgning
  • Fri skriftlig korrespondance gennem hele forløbet.
  • Vejledninger cirka hver 2. uge eller tilpasset dig.
  • Daglig mental styrketræning på cirka 10-15 min dagligt.

Et forløb kan både væres fysisk eller online

Gruppeforløb

Slip fri af din madstress

Fylder mad, vægttab, manglende selvværd og sundhed en masse i din hverdag?

Føler du dig nogle gange helt udkørt over at skulle forholde dig til, hvordan du taber dig, hvad du må spise og ikke må spise, hvordan du lever sundt, om du nu er god nok og meget mere? Så er du ikke alene.

Rigtig mange mennesker lever på den måde og det er drænende og hårdt. Men heldigvis kan vi hjælpe dig, i en gruppe sammen med andre, der står i præcis samme situation.

Der kan være mange forhindringer for, hvorfor vi ikke når i mål med vores livsstilsændringer og mislykkes med at implementere sunde vaner.

Det kan fx være overspisninger, madmyter, rigide madregler og restriktiv spisning. Fælles for dem alle er, at det oprindelige problem er rodfæstet i vores tanker og følelser, og hvordan vi håndterer disse.

I vores 12-ugers gruppeforløb får du viden om tanker og følelser, når vi arbejder med det metakognitive. Du vil i løbet af forløbet opleve, at du er i stand til at vælge hvilke tanker og følelser du vil give tid og energi, og det giver ro.

Derudover arbejder vi også med at slippe de rigide madregler og strikse kostplaner og arbejder derimod hen mod at lære at mærke din sult og mæthed. Lære at arbejde med nydelse og lytte til din krops behov.

Et gruppeforløb er ideelt for dig, der gerne vil arbejde i dybden med dine tanke- og vanemønstre. Du vil hver uge få hjemmeopgaver for, som vi løbende følger op på i fællesskab. Her er der tid til at drøfte hinandens erfaringer i trygge og støttende omgivelser. Yderligere vil der i hver session blive præsenteret ny viden og en ny hjemmeøvelse.

Forløbets længde giver ro og tid til at arbejde omhyggeligt med øvelserne; og gode forudsætninger for at indarbejde nogle rutiner, der kan blive sunde vaner.

Gruppeforløbet “Slip fri af din madstress” er en investering i din mentale sundhed, trivsel og din fremtid.

FORLØBSPRIS

3.600 kr.

Kan betales i 3 rater ‘a 1.200 kr.

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.