Pregnant'n Powerful

Et forløb med fokus på graviditetstræning. Træn sikkert og trygt gennem hele din graviditet.
Book en personlig samtale

Graviditetstræning

ER GRAVIDTRÆNING I IMPROVE NOGET FOR MIG?

Træningen består af funktionel træning, der både indeholder styrkeelementer, samt konditionstræning.
På gravidholdene, har vi ekstra fokus på, at styrke dit bækken og coremuskulatur. 

Der sker også en helt naturlig deling af dine mavemuskler, derfor sætter vi ekstra fokus på at træne dine skråmavemuskler, så de kan hjælpe med at støtte og stabilisere.  

Når du starter på vores gravidhold, modtager du også et program du kan bruge derhjemme, til at sætte ekstra fokus på træning af din bækkenbund, samt mavemuskulatur.  

Vores dygtige trænere planlægger altid en træning til hele holdet, men vurdere også altid hvordan din dagsform er og justerer gerne på træningen alt efter behov. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

K
L

HVORNÅR KAN JEG STARTE PÅ GRAVIDTRÆNING?

Du er meget velkommen lige så snart du står med en positiv graviditetstest. De fleste foretrækker dog, at vente til efter nakkefoldsscanningen i uge 12.

Mange gravide kan også have svært ved at overskue at gå igang med træning i det 1. trimester, da kvalme, træthed og manglende overskud kan fylde rigtig meget. Du skal naturligvis gøre hvad der føles bedst for dig, men vores erfaring siger, at træningen kan hjælpe på at nedsætte kvalmen, derfor kan det være en rigtig god ide at komme igang stille og roligt.

Du kan starte lige når du ønsker det i din graviditet, så har du allerede passeret uge 30, kan du stadig nå at være med.

K
L

HVAD GØR JEG NÅR JEG RAMMER TERMIN?

Du kan træne helt til termin i Improve. Når du enten går i fødsel, eller ikke længere kan træne, pauser vi blot dit medlemskab og så har du mulighed for at fortsætte på vores Barsels Bootcamp forløb efter din fødsel.

Du er også meget velkommen til at hoppe med på vores Barsels Bootcamp allerede når du går på barsel under din graviditet, så du kan træne om formiddagen, fremfor eftermiddag.

K
L

HVORNÅR STARTER NÆSTE FORLØB?

Vores gravidhold er et løbende medlemskab, det betyder, at du kan hoppe med på vores hold lige når det passer dig.

Vi har maks 8 personer på vores gravidhold, for at sikre en god kvalitet. Skulle holdene blive fyldte, opretter vi nogle nye.

Passer de nuværende tider dig ikke så godt, så skriv endelig til os, vi er altid åbne for flere hold.

K
L

HVORNÅR TRÆNER VI?

Vi træner hver mandag kl. 17:30 og torsdag kl. 16:30

K
L

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET?

Vil du gerne sikre dig en plads i god tid, så skriv endelig til os. Så snart du er tilmeldt er din plads sikret.

Skulle du dog blive forhindret i at starte alligevel, så refunderer vi ikke den første månedsbetaling.

K
L

FLERE SPØRGSMÅL?

Tjek evt. det med småt længere nede.

Du er også altid meget velkommen til at skrive til: hej@www.improvestudio.dk

GRAVIDITETSTRÆNING

  • To ugentlige træninger på et lukket gravid hold med maks 8 gravide.
  • En aktiv mødregruppe allerede inden du har født.
  • Mulighed for at deltage på ekstra hold i løbet af ugen.
  • Træningsprogram, som du kan benytte under graviditeten.
  • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen.
  • Medlem af lukket facebookgruppe, med løbende sparring og gode råd til træning mm.

1.295 kr./måneden

Det med småt..

Træning én gang om ugen: Ønsker du kun at træne en gang om ugen, kan du købe et klippekort for 2000kr for 10 træninger. 

Tilmeld og betaling: Du tilmelder dig ved at udfylde vores formular og så ringer vi dig op, eller sende en mail til hej@www.improvestudio.dk Når du er tilmeldt er tilmeldingen gældende. Der gælder almindelig løbende måned + en måned ved opsigelse. 

Varighed: En træningssession varer 55 min. Du er altid meget velkommen til at komme i god tid før en træning og blive hængende i vores lounge område efter træningen. 

Termin: Når du ikke længere har mulighed for at træne, enten grundet din fødsel eller en anden årsag i løbet af din graviditet, sætter vi dit medlemskab i bero, indtil du er klar på at starte op igen efter din fødsel. Opstår der noget pludseligt der gør at du ikke længere kan træne, kan vi også godt stoppe dit medlemsskab med udgang af den indeværende måned. 

Ferie og helligdage: Vores holdtræning kører hele året rundt. Dog vil der være specielle tidspunkter på helligdage. Det kan du se i vores app når du bliver oprettet. Har du nogle spørgsmål omkring det, er du meget velkommen til at skrive på: hej@www.improvestudio.dk 

Sygdom/fravær: Er du forhindret i at deltage i én eller flere træninger pga. sygdom eller andet, har du mulighed for at booke dig på vores andre hold tilbud i Improve.

Ekstra træning: Udover dine to ugentlige gravidtræninger, har du også mulighed for at booke dig på vores Club improve hold, yoga, Cool down og Improve fællestræninger. Alle holdene kan også tilpasses dig som gravid. 

Din træner: Som udgangspunkt har du en fast træner på de specifikke dage. Nogle gange kan der være en anden træner tilknyttet grundet sygdom, ferie eller andet. Det er dog altid trænere der har uddannelse og viden omkring graviditetstræning. 

Omklædning og badefaciliteter: Som medlem i Improve er du altid meget velkommen til at bruge alle vores faciliteter. Vi har et lækkert omklædningsrum hvor du kan klæde om, samt tage et dejligt bad. Du har også mulighed for at have dine træningssko stående i Improve. 

Prisstigninger: Ved hvert årsskifte reguleres priserne i forhold til inflationen.

 

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.