Rehab

Mulighed for at genoptræne og arbejde med dine smerter på et hold med vores autoriserede fysioterapeut
Book en personlig samtale

GENOPTRÆNING

I Improve, går vi meget op i, at alle har det godt og kan være den bedste og stærkeste udgave af sig selv – uden skader og smerter i hverdagen. Improve Rehab er til ALLE medlemmer i Improve, men også til dig der ikke er medlem.

Rehab-holdet er superviseret træning sammen med vores fysioterapeut Simon. Her arbejder vi både på din genoptræning af en skade eller en kronisk smerte. Du kan arbejde med dine specifikke øvelser for lige netop det du går og har problemer med, men i et hold koncept så det gør det sjovere og nemmere.

For at deltage på Rehab-holdet, skal du til en konsultation ved Simon inden, så træningen kan tilpasses specielt til dig..

SAMARBEJDE

Hvad betyder det? Det betyder, at vores fysioterapeut og vores personlige trænere kommunikerer omkring dine skader/begrænsninger, så der kan blive taget hensyn under dine andre træninger. At du føler dig i trygge hænder, skaber de bedste forudsætninger for, at du kan komme ud på den anden side med færre/ingen begrænsninger. Hvilket vil give dig større overskud i hverdagen, så du fortsat kan lave det du holder af.

Mød vores fysioterapeut

Simon Thor Larsen

Fysio- og smerteterapeut ved Improve 
Fysioterapeut, vane- og overspisningscoach.
Kandidatstuderende i fysioterapi ved SDU.

Simon er en passioneret og engageret fysioterapeut og coach, som til dagligt hjælper folk med at leve et bedre liv. Simon hjælper med diagnosticering af smerter og skader, samt vejledning og rådgivning i smerte og skadeshåndtering. Derudover tilbyder Simon smerteforløb til længevarende smerter og skader, dette inkluderer undervisning i moderne smerteteori, smertecoaching, træning og bevægelse samt dertilhørende coaching. 

Et Rehab medlemskab koster 775 kr./måneden og så kan du frit træne på vores Rehab hold flere gange om ugen, samt deltage på vores Yoga og cool down hold.

Book en konsultation

Book tid til din første konsultation ved vores fysioterapeut og kom et skridt nærmere en smertefri hverdag.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Tilskud på 133kr til første konsultation, efterfølgende 88kr.

Læs mere om tilskuddet

Er du klar til at komme igang?

Vi vil meget gerne sikre dig, at du får den aller bedste start og passer godt ind i vores Improve familie. Derfor vil vi gerne invitere dig ind i studio’et, så du kan se vores fantastiske omgivelser, mærke stemningen og møde én af os.