Har du mod på at arbejde med træning i forskellige aspekter, samt muligheden for at være en del af et stærkt trænerteam? Er du passioneret omkring tung styrketræning; herunder squat, bænk og dødløft, så er du måske den, vi søger.

Vi søger en træner til vores private træningsstudio i Improve, Vanløse, hvor vi fokuserer og brænder for sundhed, fællesskab og en stærk krop. Der er tale om en timelønnet deltids stilling.

Virksomheden

Vores træningsstudie befinder sig i lokaler i Vanløse. Her har vi 650 kvm med træningsområde, lounge-område, behandlerrum, børnerum, omklædning, bad/toilet og kontor.

Vi har fokus på at skabe træningsglæde og opbygge sunde vaner igennem personlig træning, bootcamps, og holdtræning af maks 10 personer.

Vores klienter er hovedsageligt kvinder i alderen 30 til 60 år. De træner her, fordi vi har et stort fokus på nærvær i private rammer. Træningen er sjov, varieret og tilpasset den enkelte. Stemningen er uformel og hyggelig. Vi stræber på, at skabe en hjemlig og tryg atmosfære.

Stillingen

Vi søger en træner, der i første omgang kan varetage 4 timers holdundervisning, en aften om ugen, samt evt nogle weekendtimer hver anden uge. Med tiden, kan stillingen bygges op til flere timer. 

Vi leder efter en træner der brænder for vores unikke studio og der ønsker at skabe en karriere indenfor sundhedsverdenen, hvor du har mulighed for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, gennem træning, madro og coaching. Denne stilling er specifikt med henblik på vores styrkehold; squat, bænk og dødløft, men vil også indeholde andre former for træning. 

I den forbindelse er det vigtigste, at man er en god formidler og kan lide at lære fra sig. Vi hjælper klienterne i deres rejse mod bedre sundhed, mere velvære og mere livsglæde. Det skal man brænde for.

Kvalifikationer

Når vi modtager en ansøgning, kigger vi typisk efter disse:

Erfaring

-Vi forventer at du har uddannelse inden for personlig træning og holdtræning.

-Du har erfaring med at undervise og formidle til en eller flere personer.

-Kan administrere din egen kalender og

-Er fleksibel i forhold til arbejdsbelastning og arbejdstider.

-Du træner selv, og har stiftet bekendtskab med forskellige træningsformer.

-Du brænder for dit arbejde og for at hjælpe andre mennesker til en sundere hverdag, hvor kostplaner, restriktioner og kedelige træningsprogrammer ikke er en del af dagsordenen.

Lige nu søger vi også en CSM (Client Succes Manager) så er du udadvendt og elsker du at snakke med mennesker og hjælpe dem til succes, er der flere arbejdstimer at hente. Læs mere her.  

Vi tilbyder:

-Et godt kollegialt fællesskab.

-Et stærkt fagligt miljø.

-Et sted hvor du kan udvikle dig og skabe en karriere.

Send en ansøgning

Du kan sende en motiveret ansøgning samt dit CV til hej@www.improvestudio.dk